Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Tiltrekning >
Relateret tema
  - Flørt
  - Helse og utsende
  - Homoseksualitet
  - Hvordan vekke en kvin..

Sponsede linker

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Hvordan vekke de kvinnelige lystene!

På tross av det man ser i serier som Sex og singelliv osv, så er og blir kvinner den rake motsetningen av menn.


av Lystogglede.no    Oppdatert 16.03.2006 22:39:17   

Del på Facebook
annonse
De fleste kvinner vil, hvis de føler seg trygge og sterkt tiltrukket av sin partner, også få en mer overveldende seksuell opplevelse.
Menn tenker helt motsatt og blir mer tent av tanken og spenningen ved å ha sex men en kvinne for første gang.

De fantaserer ofte om one - night stands. Noe som viser at men ofte ikke trenger å knytte sterke bånd til sin partner for å ha maksimalt utbytte av et seksuelt forhold. Noen husker ikke navnet på sine siste erobringer og opplever kanskje anonymiteten ekstra spennende ved at det ikke blir knyttet noen følelsesmessige bånd og forpliktelser.

Dette gjelder selvsagt ikke alle kvinner og menn, men er egenskaper som man ofte ser kommer sterkt frem hos de to forskjellige kjønnene. Hvordan de to kjønnene benytter seg av, og utforsker det andre kjønn sine svakheter er en helt annen historie.

Kvinner vet eksakt hvordan de kan tenne menn ved å manipulere og leke med det naturlige parrings instinktet som hankjønnet har. Hvordan gjør de så dette, jo ved å være sexy forførerisk og la mannen tro at det er engangs forhold uten forpliktelser, så har man de på kroken.

Kan mannen vekke de kvinnelige lystene like lett? Jo kvinner blir også seksuelt tiltrukket på samme måte som menn.

Forskjellen er parrings instinktet til kvinner og den mentale tankegangen som gjør at kvinner ofte tenker mer langsiktig samtidig som de er opptatt av om deres handlinger kan få konsekvenser for dem senere i livet. Dette ligger fortsatt i genene til hunkjønnet uansett om nåtidens travle kvinner har blitt mye mer liberale og frigjorte.

Hva er det kvinnene ser etter i en mann? Jo styrke, trygghet og maskulinitet. Det naturlig medfødte instinktet til kvinnene vil få den til å hengi seg til en mer dominerende make.

Uansett hvor mye nåtidens kvinner ønsker å være frigjorte så trekke de naturlige instinktene i retning av en partner som kan beskytte dem. Når en kvinne bestemmer seg for å ha sex med en mann som vekker disse lystene i henne vil hun ofte få en het og sensuell opplevelse ut av det. En kvinne som mister alle sine hemninger på denne måten kan ofte også bli litt skremt av det.

Kan hun tillate seg å falle for en man som får henne til å miste kontrollen og som gjør at hun ser stjerner?


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2018

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.