Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Tiltrekning >
Relateret tema
  - Flørt
  - Helse og utsende
  - Homoseksualitet
  - Hvordan vekke en kvin..

Sponsede linker

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Flørt!

Å flørte er noe man gjør bevisst eller ubevisst. Som oftest starter det med at man har opplevd en form for tiltrekning til det motsatte kjønn eller samme kjønn, og vi gjør det for å oppnå en type bekreftelse / respons.


av Lystogglede.no    Oppdatert 18.02.2006 13:00:46   

Del på Facebook
annonse

Det er en egenskap vi mennesker har og som gir oss en følelse av å være attraktiv. Noen mennesker oppfattes som flørtende selv om de ikke flørter bevisst. Det å flørte er både morsomt og spennende.

Man kan flørte med kjæresten / partner, venner / venninner, med
arbeidskollegaer, ute på by`n, på Internett, på treninga, osv.

Å flørte har jo med hvordan man er. Man kan flørte med blikk, berøring, kyss, hvordan man prater, hvordan man kler seg / utseende osv. Er du i et forhold så bør man passe litt på hvordan man flørter. Man er ikke utro fordi man flørter.

En kan godt flørte med andre, men pass på så du ikke går over grenser ovenfor den andre i forholdet ditt. Går du for langt med flørten kan det gi utslag i negative konsekvenser. En flørt på jobben kan være morsomt og spennende. Det kan gi deg mye overskudd og gi deg motivasjon til jobben din. Men det er vært å vite at man må ta konsekvensene av å ”face ” de / eller den personen hver gang du er på jobb. Så å flørte på jobben, er morsomt, men en må stå for konsekvensene.

Her er noen ” regler ” for flørting:

  • Et raskt / flyktig blikk er ikke nok. Hold øyekontakten noen sekunder lengre enn det du vanligvis tør. Hvis hun / han ikke gjengjelder øyekontakten er vedkommende sannsynligvis ikke interessert.

  • Vær glad og fornøyd. Smil og hils på den du vil flørte med og la den personen skjønne at du er interessert. Gi personen komplimenter som for eksempel at han / hun er morsom, interessant, osv.

  • Spørsmål. Still vanlige og uvanlige spørsmål til den utvalgte, men for del ikke still spørsmål som; Hvor har jeg deg fra, har ikke vi truffet hverandre før, er du sur. Da gjør man seg ikke så interessant.

  • Kroppsbevegelser. Flørtehint fra damer er hvordan de står, sitter, dingler med ben/føtter, danser. Flørtehint fra menn er gjerne hvordan de står, drar hånden igjennom håret, sjekker at slipset henger på plass, danser. Det finnes også flere kroppsbevegelser man kan flørte med.

  • Hold deg oppdatert. Følg med på hva som hender / skjer her i verden, slik at man kan kommunisere lett om for eksempel nyheter, sport, musikk og filmer. Da går kommuniseringen mye lettere, og skal man flørte så er det gjerne med en som er interessant og da er det godt å vite at den personen følger med på hva som skjer i verden.

  • Om å bli lagt merke til. Det er ikke et enkelt svar på, om det å bli lagt merke til. Man må tenke på hva man har på seg av klær, sko etc. Hvordan man sminker seg. Hvordan håret er osv. Prøv å gjør deg litt oppsiktvekkende, men ikke avskrekkende.Det å lære å flørte er ikke lett. Noen bare ” har det ” og noen
ikke. For de som ikke ”har det ” tar det lang tid før man blir en god flørter.


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2019

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.