Fjalar!  Helse
HJEMGraviditet > Fødsel >
Relateret tema
  - Den aktive fasen
  - Keisersnitt
  - Sluttfasen

Sponsede linker

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Fødsel!

Det å føde sitt barn er en vidunderlig og spesiell opplevelse. Dette er for mange kvinner ett av livets største øyeblikk. Mange kvinner har mange tanker og spørsmål som dukker opp ettersom fødselen nærmer seg.


av Monica Frøjd    Oppdatert 06.02.2006 12:26:22   

Del på Facebook
annonse

Det å sette seg inn i de valgene som finnes innefor valg av fødestilling, fødselsmetode, valg av smertestillende kan hjelpe mange kvinner til å møte den dagen deres barn vil bli født.

Din jordmor kan hjelpe deg til å finne ut hvilken metode som passer best for deg, så hvis du skulle være usikker eller engstelig for fødselen så er det meget viktig at du forteller dette til din jordmor / lege. Ingen fødsler er like og det er derfor umulig å forutsi hvordan en fødsel vil bli.

Uansett hvor godt man forbereder seg så kan fødselsforløpet endre seg og dine fødselsplaner må da kanskje endres. Vi kan derfor på dette stadiet kun fortelle om prosessen man må igjennom og generelt hva som kan forventes.ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2019

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.